Az autókulcs másolás nem minden esetben olcsóbb mint a javítás, illetve a kulcsházcsere! Természetesen nem minden autókulcs megmenthető, de általában az esetek 90%-ában tudunk segíteni.

Leggyakrabban előforduló javítási gyakorlat a bicskakulcs ház cseréje. Egy 50-60 ezer forintos autókulcsot mentünk meg így 10-12 ezer forintból!

Sokan egy lyukas kulcs, vagy beszakadt gumibillentyű esetén rögtön szaladnak a márkakereskedésbe új bicskakulcsot csináltatni. Nem eszik olyan forrón a kását, hiszen ha tudunk spórolni, akkor miért ne tennénk!

Pánikra nincs ok, ha megsérült, eltört vagy berepedezett a gumiborítás a kedvenc autónk kulcsán! Keressenek bennünket bizalommal, és mi a legjobb tudásunk szerint fogunk eljárni, a kulcsházcsere az egyik fő erősségünk.

A kulcsházcsere megvárható

Mindemellett nem utolsó szempont az sem, hogy a művelet általában megvárható. Így körülbelül 5-10 perc alatt teljesen felújított bicskakulcs állhat rendelkezésére!

bicskakulcs kulcsházcsere

Olasz utángyártott kulcsházakból dolgozunk, amelyek minőségben nem maradnak el a gyári kulcsokétól.

Ha véletlen leesett a mikrokapcsoló a záró-nyitó elektronikáról, akkor sincs vész, rá lehet forrasztani másikat, a nyomtatott áramköri lap javítását mindössze 1-2 munkanap átfutással tudjuk vállalni.

Nem működik az hogy “csak egy mikrokapcsolót forrasszon fel főnök” vagy “csak az elemtartó szakadt le, magának úgyis két perc”. Ezekbe a csapdákba már tizenéve nem vagyunk hajlandóak belelépni.

Tegyük fel, mi van ha ténylegesen visszaforrasztjuk azt a letört elemtartót, és két hét múlva mikrokapcsoló hiba miatt szeretné garanciálisan visszahozni az ügyfél a panelt?

Ezért a javítás mindíg 20x-os nagyítás alatt történik, hogy minden hibát amit észlelünk rajta, kifogástalanul rendbehozzunk. Miután megjavítottuk az elektronikát, következik a tesztelési időszak kb. 1 munkanap, amikor is teszteljük hogy nem szívja le az elemet valami hibás alkatrész!

Mikor teljes a meggyőződésünk, hogy minden rendben van, akkor értesítjük az ügyfelet, hogy átveheti az „új” kulcsát.

Csak úgy adunk ki javított záró-nyitó panelt a kezünkből hogy az évekig tudja szolgálni gazdáját. Ez mind nekünk mind pedig a kedves ügyfélnek egyaránt érdeke, ezért kérjük türelmüket!

Renault kulcskártya ház cserére is lehetőség van, de ha forrasztani kell a kártyát, akkor ez is körülbelül 1-2 munkanap.

Renault kulcskártya csere

Az autóra nem lesz szükség a kulcs helyrehozatala során! Minden autónak megvan a bizonyos indítókódja és frekvenciája. Ha ezt elérjük a panelre integrált záró-nyitó elektronikán, akkor az autó kezelni fogja a távirányító részt, és természetesen az indítási kódok is megegyeznek majd.

A javított kulcsokat maximum 3 hétig tároljuk, utána kidobásra kerülnek! Rengeteg megkeresés érkezik hogy “Körülbelül 2 éve otthagytam maguknál egy bicskakulcsot javítani, megvan még?” (Véges a tárolókapacitásunk.)

Fontos elmondanom, hogy csak minőségi forrasztóanyagokból, illetve mikrokapcsolókból dolgozunk. Ezért nem fordulhat elő hogy az alkatrész az első leejtésnél lepottyan az elektronikáról. (Természetesen ez csak akkor igaz ha nem egy tízemeletes ház tetejéről pottyan le az slusszkulcs.)

Mindenesetre akár autókulcs másolás, akár autókulcs javítás, a Horacsik Kft. munkatársaira mindig számíthat. Keressen bennünket elérhetőségeinken!