Tényleg érdemesebb lemásoltatni az utolsó Suzuki kulcsot?

Valószínű igen a válaszotok, és higgyétek el nekem, hogy jól döntöttetek, még akkor is, ha hirtelen ki is kell adnotok 15-20 ezer forintot egy Suzuki pótkulcsra, ami nem nyomógombos de immobiliseres.

Nem kell a pótkulcsnak mindenképpen nyomógombosnak lennie, hiszen általában az alaphelyzet amiről másolnunk kell, az már ezzel a funkcióval rendelkezik.

Tehát elég egy olyan szerkezet, amit elfordítasz az ajtónyílásban, bejutsz az autóba, illetve a gyújtáskapcsolóban elfordítva indulni fog az autó. Mivel valószínűleg a nyomógombos szerkezetedet fogod használni, ezért ha elhagyod, akkor is lesz opció a gépjármű mozgatására.

Természetesen ha te második kulcsnak is komplett gombos szerkezetet szeretnél, szívesen elkészítjük neked.

Jó lehet az a lehetőség is, hogy egy egyszerű chipes kulcsot csinálunk a gépkocsihoz, amivel tudod mozgatni az autót, ha véletlenül a nyomógombos verziót elkeverted valahol.

Az persze egyértelmű, hogy akkor is tudunk gombbal felszerelt kulcsot készíteni, ha már nincs ilyen szerkezet hozzárendelve az autóhoz, viszont van immobiliseres verzió. Ilyenkor mivel az autó mozgatható, ezért el tudod hozni hozzánk, és mi itt már hozzá tudjuk illeszteni a záró-nyitó elektronikát a gépkocsi kényelmi funkcióihoz.

Ezután már csak az immo-chipet kell hozzátanítani a Suzuki motorvezérlő rendszeréhez, illetve leklónozni, és megvan a Suzuki kulcs elektronikus másolása.

Ezt követően lemarjuk a kulcsszárat, és kész is vagyunk.

Mennyibe kerül egy a Suzuki autókulcs, és mennyi idő amíg elkészül?

A Suzuki autókulcs másolás árai nálunk így alakulnak:
(a teljesség igénye nélkül)

  • 1996-2004-ig bezárólag az immobiliseres, nem nyomógombos Suzuki kulcsok ára 12-16 ezer forint körül alakulnak.
  • Ugyanezen évjáratú gyári gombos verzió ami már illeszthető az autó kényelmi funkcióihoz: 28-30 ezer forint.
  • 2004-2012 közötti évjáratok immo-chipes, nyomógomb nélküli pótkulcs készítése egységesen: 16.000 Ft
  • Ugyanilyen évjáratú gombbal rendelkező verziójú komplett kulcsok: (kivéve a keyless go rendszerűeket) 28-30 ezer forint.
  • 2012 feletti évjáratoknál az árképzés egyedi ezért kérlek keress bennünket telefonon vagy személyesen, hogy ki tudjuk dolgozni a számodra legkorrektebb árat.

Mivel nemcsak Suzuki autókulcsokat másolunk ezért bármilyen típussal kapcsolatban kérdésed van, keress bennünket bizalommal.
A Horacsik Vegyesipari és Fémtömegcikk Forgalmazó Kft. csapata szívesen áll rendelkezésetekre.

A Suzuki Magyarország honlapja