Hogy hol? 1188 Bp. Kisfaludy u. 116/b

Ha nem működne a Waze, vagy a Google Térkép aplikáció a telefonodon, vagy éppenséggel nem kocsival jössz autókulcs másolás ügyben, akkor ITT A TÉRKÉP, vagy kövesd a lenti instrukciókat.

  • Nem akarsz bemenni a túlzsúfolt belvárosba?
  • Unod már hogy soha nem tudsz parkolni a nagy tömegben?

Válassz minket, mi a 18. kerület Pestszentimrei részén vagyunk.

Itt mindig van parkolóhely

Mivel ez a lakóövezeti rész, ezért mindig találsz parkolóhelyet, hogy a gépjárművet biztonságosan le tudd tenni, amíg elkészül a pótkulcsod.

Sajnos nem egyszer fordult elő, hogy a belvárosban mire visszaértem a leparkolt autómhoz, addigra vagy meg volt húzva, vagy a tükör tört le :(

Veled is előfordult?
Megelőzheted a bajt azzal, hogy hozzánk jösz autókulcs másolás ügyében.

Ha nagy ritkán előfordul, hogy nem tudsz parkolni előttünk, vagy a szemben lévő kis utcában, akkor is rendelkezésedre áll egy zárt udvar. Ezt a területet kizárólag a nálunk autókulcs másolást intéző kedves vevőinknek tartjuk fent.

Egyszerű megközelítés

Vidékről

Az M0-ás Gyáli lehajtóját célozd meg, ugyanis onnan már csak 2-3 perc és nálunk vagy.

A belvárosból

  • Legegyszerűbben úgy tudsz megközelíteni bennünket, ha a Hungária körút – Gyáli úti csomópontját veszed irányba, majd a Gyáli útról a Nagykőrösi útra érkezel, és a Kisfaludy utca ezzel párhuzamos.
  • Ahogy a pestszentimrei központnál balra fordulsz, és áthajtasz a vonatsíneken, innen már csak körülbelül a tizedik utca a másik lámpás kereszteződés.
  • Amikor ezt elérted akkor jobbra gyál felé kell fordulnod, és a második kereszteződésnél lévő Spar üzlet után vagyunk a negyedik ház.

Figyeld a “Blöki Terminál” táblát:)
(Azért ez a fantázianév mert állateledellel is foglalkozunk.)

Ezek már mi vagyunk… Megérkeztél.
Valószínűleg a legjobb helyre, ha autókulcs másolásra van szükséged!